Instagramda Takipçi Sayısı Neden Önemlidir?

Instagramda Takipçi Sayısı Neden Önemlidir?

Paylaşmak istediğiniz güzel fotoğrafları büyük bir kitle ile paylaşabilmeniz instagramla çok kolay. Sosyal medya ağıyla hemen - hemen hepimiz yakından ilgiliyiz ve kullanmaktayız. Peki, fotoğraflarımızı daha büyük bir kitleye ulaştırmak istiyorsak ne kadar takip edildiğimiz önemli bir role sahiptir.

Takipçi Sayısının Önemi Nedir?

  • Takipçinin fazla olması demek sizin hesabınızın daha güvenilir gözükmesi demektir. Örnek verecek olursak hiç kimse 100 takipçisi olan bir butikten ürün almak istemez. Araştırması da yapılmış olan bir gerçek var ki bu da insanların 10 bin takipçi üzeri hesapları daha güvenilir bulduğudur. İnsanlar takipçisi ne kadar çok ise o kadar güvenilir algısında. İnsanlar aynı ürünü 100 takipçili yerden almak yerine 10.000 takipçili yerden almayı tercih ediyorlar. Algıda seçicilik maalesef her alanda olduğu gibi instagramda da yoğun olarak bulunmakta.
  • Takipçinizin çoğalmasıyla daha büyük bir kitleye ulaşabilirsiniz.
  • Daha büyük kitleye hitap etmek için doğal yöntemleri ve takipçi satın alma yöntemlerini tercih edebilirsiniz.
  • Takipçi sayınızın artmasıyla birlikte birçok takipçiye ulaşmış olursunuz. Özellikle kurum ya da kuruluşlarca kullanılan bir instagram hesabınız var ise ürünlerinizin ya da hizmetlerinizin çok geniş kitleler tarafından öğrenilmesine olanak sağlayacak bir sosyal medya hesabına dönüşebilir.
  • Fotoğraf paylaşımında bulunabileceğiniz instagram video paylaşmanızı da olanak sunmakta ve takipçilerinize İnstagram hesabınızla reklam yapabilmektesiniz.

Takipçilerinizi Artırmak İçin Ne Yapmalısınız?

Bunun bir çok yöntemi vardır. İnstagram hesabınız var ve geniş kitleye hitap etmek istiyorsunuz. O halde takipçi satın alarak yapabileceğiniz gibi, sabırla takipçilerinizin artmasını da bekleyebilirsiniz. Paylaştığınız fotoğraf ya da videoların ilgi çekici olması, eğlendirici, öğretici veya buna benzer sebeplerle takipçilerin zamanla artması da mümkündür. Çünkü takipçileriniz sizi başka instagram kullanıcılara tavsiye edebilirler.

Takipçi Satın Alma İşlemi

Tabi ki sizin için çok önemliyse takipçi sayısını hızlı artırmak takipçi satın almak sizin için daha uygun olabilmektedir. Sonuçta maliyetli de olsa size kar olarak geri dönecektir. Instagram hesabını kullanan kişi kaç takipçi satın almak istediği kendi belirler ve bu işlemler çok kolaydır. fenomenbenim.com

3 Dakika Önce
KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

1.000 oto beğeni ( 1 Ay Boyunca Yapacağınız 30 Paylaşıma 1000 beğeni Atılmaktadır. )

250 oto kaydetme ( 1 Ay Boyunca Yapacağınız 30 Paylaşıma 250 kaydetme Atılmaktadır. )

10.000 oto izlenme ( 1 Ay Boyunca Yapacağınız 30 Paylaşıma 10.000 izlenme Atılmaktadır. )

2.000 Türk Takipçi Gönderilmektedir.

 

Kampanya Bitiş ZamanıKampanya Sona Erdi